DOMŮ      ČLENOVÉ      O NÁS      ČLÁNKY      ZÁPASY      FORUM      KONTAKT
Jsme herní klan založený 26. února 2006. Hrajeme hru s názvem MTA:SA, což je modifikace na jednu z nejznámějších her z roku 2005, GTA: San Andreas. Patříme ke špičce klanů na česko-slovenské scéně a snažíme se držet i kontakt s těmi nejlepšími světovými klany.
 

Nejste registrovaný na našem serveru? Zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo? Nechte si poslat nové.
 
  AKTUALITY

  NooKyn krade, lže a podvádí!
  Autor: Ingnition  Datum: 28.01.2011 - 17:45    
 
Lež má krátké nohy. Nebo spíš krádež má krátké nohy? Kdo ví, každopádně si myslím že sedí oboje. O co vlastně jde? Včera jsem náhodným způsobem přišel na dvě krásné webové stránky. První z nich je "osobní" stránka hráče NooKyn. Ještě odpoledne tam měl své stránky s free šablonou z internetu, kde následně pouze přepsal text a copyright za vlastní. Když jsem to viděl, tak jsem jenom mávl rukou a myslel jsem si sví. Do večera již byla stránka smazaná a nahrazena jinou. A abych byl konkrétní, tak to byla přímo tato stránka:



čti více čti více

NooKyn nyní nemá možnost sledovat naši facebook stránku a během dnešního dne mu bude i znemožněn přístup na naše stránky.
 


komentáře

Seřadit: Sort ascending   
#7 od Nookyn2 28.01.2011 - 20:55
quote
Avatar  
Máš pravdu že jsem neměl oprávění stahovat design Wufra za to se omlouvám i když jsem měl jiné účeli než si myslíte ale nebudu opakovat že jediné co jsem podle tebe "ukradl" bylo pozadí to jsem použil kdybych stáhnul celou stárnku bylo by mi to stejně k ničemu musel bych celý kód přepsat, proto jsem radši udělal svůj a ostatní obrázky jako je footer atd.. jsem udělal sám..

#6 od Nookyn2 28.01.2011 - 20:54
quote
Avatar  
Promiň ale řekni mi jedinou věc ve kterej jsem lhal.

#5 od Ingnition Clanmember 28.01.2011 - 20:28
quote
Avatar  
Nookyn,
nechápu jak si ještě dovolíš tady psát takový sračky! To že kradeš šablony i ty, které jsou placené ví každý. Takže nemluv, že nekradeš. Ty nemáš žádné právo tento design stahovat a využívat ho jakkoliv pro své vlastní potřeby. A jestli máš s tím potíže a otevírat si na mě ještě hubu, podám na tebe za a4media.net trestní oznámení. Ještě lhát po tomhle incidentu je teda od tebe nehoráznost!

Za ponížení si mladej hochu můžeš sám. Jsi nechutnej.

#4 od Nookyn 28.01.2011 - 20:27
quote
Avatar  
Ještě pokračuji: "program na stahování stránek" ano mám ho ale neslouží ke kradení ale ke stažení stránek pro offline využití které já používam například u linuxsoft.cz atd...

#3 od Nookyn 28.01.2011 - 20:26
quote
Avatar  
A prosil bych abys všude smazal něco o TPT, eXpectro ani nikdo jiný z klanu za to nemůže...dokonce ani Phoenix

#2 od Nookyn 28.01.2011 - 20:10
quote
Avatar  
A ten váš design ano zkopíroval jsem to ale jen pro své účeli nebudu dávat zbytečně webspell na localhost a spouštět, žádný odkaz na stránky (www.foe-new.g6.cz) nebyl zveřejněn ani klan Theory Big Skill již neexistuje.
Tímto děkuji za zbytečné čtení komentářů a pokud si myslíte že 2 designy o kterých nic nevíte dokazují to že kradu...xD
A jediné co jsem zkopčil na ten foe-new.g6.cz bylo pozadí happy...

#1 od Nookyn 28.01.2011 - 20:07
quote
Avatar  
Heh pane ingnition od Tčlen PT žádnou omlmuvu nečekej, protože je to jen moje věc a wufra.
Jinak to že jsem se již předtím s panem wufrem domlouval na spolupráci asi nikoho nezajímá viďte? Jinak možná že jsem smazal starý web ale tento design jsem chtěl dokončit a jeslti umíš číst tk u prvního obrázku je vidět že vpravo nahoře jsem změnil půvůdní text na Vytvořil Jiří Wufr a odkaz na jeho stránky www.wufr.eu ...
Vim jaké je když se toto někomu stane ale tkhle se wufr zachovat nemusel a mohl by si zjistit nejdříve co jsem měl zalubem.
Jinak děkuji členu SAM jménem nedostupné Ingnition za ponížení mě i celého klanu...

 «  1 2
Pro přidání komentáře se musíš přihlásit!
 
 

 
Partneři:
 
 
Stránky provozuje a technicky spravuje Ingnition.cz, master@ingnition.cz.
MULTI THEFT AUTO, GRAND THEFT AUTO, SAN ANDREAS, SAM, SAN ANDREAS MASTERS
Copyright © 2006 - 2020 sam-clan.cz,
Všechna práva vyhrazena.