DOMŮ      ČLENOVÉ      O NÁS      ČLÁNKY      ZÁPASY      FORUM      KONTAKT
Jsme herní klan založený 26. února 2006. Hrajeme hru s názvem MTA:SA, což je modifikace na jednu z nejznámějších her z roku 2005, GTA: San Andreas. Patříme ke špičce klanů na česko-slovenské scéně a snažíme se držet i kontakt s těmi nejlepšími světovými klany.
 

Nejste registrovaný na našem serveru? Zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo? Nechte si poslat nové.
 
  AKTUALITY

  12. výročí založení
  Autor: Amoniak  Datum: 26.02.2018 - 18:06    
 
Je tomu tak. Tento den oslavujeme již 12. výročí založení týmu San Andreas Masters. Za poslední rok jsme získali třetí místo (z 12 zúčastněných) v Summer cupu. To by se dalo považovat za "obhajobu" předloňského Shooter turnaje, ve kterém jsme také dostali bronz. Z toho mám radost, že se nám i přes nižší aktivitu daří dosahovat stabilně pěkných výsledků.

Z hlediska zápasů jsem si před rokem dal tajné předsevzetí, že by bylo dobré odehrát alespoň jeden zápas za měsíc a nyní vidím, že se vyplnilo. Během dvanáctého roku existence jsme odehráli celkem 13 zápasů, z nichž jsme vyhráli 4 a remizovali ve dvou. Bude dobré, když si toto tempo (s potenciálně více vyhranými zápasy) udržíme i do dalšího roku.

Přestože počet podaných žádostí do našeho týmu s časem klesá, přijali jsme mezi nás hráče Kelin a RayZ, což byla dobrá volba. Když už mluvím o hráčích, děkuji všem členům i podporovatelům našeho klanu za to, že spolu tvoří tento tým. V posledním roce se podařilo zorganizovat zatím nejúspěšnější sraz - 12.9. se nás v Praze setkalo celkem 6 (Alfondra, Kelin, Amoniak a později přišli i Sulfan, Ipy a Chris).

I v následujícím roce se budeme snažit tým udržovat a případně zlepšovat, a to jak organizačně, tak i herně a na srazech. První organizační a herní změnou, která bude platit již odteď, je, že se budeme snažit setkávat každý první den v měsíci ve hře. Vymyšlení tohoto systému inicioval Kelin a v podstatě nahrazuje předchozí systém týdenních tréninků, které pro přílišnou častost nebyly navštěvovány tolika hráči. První takové setkání bude již tento týden ve čtvrtek 1.3., kam všechny zvu.
 


komentáře

Seřadit: Sort descending   
#1 od Hydrogarus Clanmember 04.03.2018 - 22:51
quote
Avatar  
Ešte pár rokov a SAM bude staršie ako je priemerný vek hráčov MTA amused

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit!
 
 

 
Partneři:
 
 
Stránky provozuje a technicky spravuje Ingnition.cz, master@ingnition.cz.
MULTI THEFT AUTO, GRAND THEFT AUTO, SAN ANDREAS, SAM, SAN ANDREAS MASTERS
Copyright © 2006 - 2020 sam-clan.cz,
Všechna práva vyhrazena.